Henk en Bea,

Wat een goed verzorgde BenB, overal aan gedacht. Zo’n BenB hebben we nog niet eerder meegemaakt! Gezellig ingericht. Bedankt voor de gastvrijheid, de tips, uitjes in de buurt. We hebben genoten van onze fietsvakantie (midweek), het prachtige weer, bijna iets te warm, maar heerlijk gefietst door de bossen, langs de plassen en de Maas.

Nogmaals bedankt voor alle hulp!!! Tot een volgende keer.

Liefs, Co en Gerda / Cock en Marijke
Recensie Gastenboek

Lieve Bea en Henk,

Het was ons zo goed bevallen dat we al weer terug zijn!

Begonnen met een heerlijke High Tea, daarna een mooie wandeling gemaakt in het bos via het struinpad door de sneeuw. Op de vijver werd volop geschaatst. ’s Avonds gezellig wat hapjes en een drankje gedaan met een gezelligheidsspel. Heerlijk geslapen in de “Princepeel”kamer, zéér smaakvol ingericht! En dan wakker worden met de al heerlijke geur van warme broodjes en koffie!

Bea, je bent een fantastische gastvrouw, overal denk je in mee, niets is te veel! Bedankt.

Liefs, Oscar en Ilona

B&B Bij het Struinpad: Das Himmeltje im Land Cuijk!

Daniela, Masal  Annika, Nobla
Duitse recensie

Dank je voor een goed verzorgd weekend, lekker verwend met ontbijt en gezelschap. Alles netjes en verzorgd. Heel erg bedankt ook voor het verwennen van de kids. Ze hebben het leuk gehad.

Liefs Mel, Jan, Ramon, Evy, familie Bhanggoe uit Den Haag en familie Vermond uit Zoetermeer
Recensie Gastenboek

Goedemorgen Henk en Bea,

Wij willen jullie een compliment geven met de fijne B & B bij het struinpad.

Het waren heerlijke dagen, met heerlijk ontbijt fijne bedden en de manier zoals jullie ons ontvangen hebben.

We voelden ons erg welkom, en zijn echt verwend.

We kunnen dit aan iedereen aanraden. Ook de omgeving is fijn om te wandelen of fietsen, wat we veelvuldig hebben gedaan. Ook het terras is bij mooi weer zeker de moeite waard.

Houdoe en nogmaals dank,

Jan en Gonnie Rombouts.
E-mail recensie

We hadden een PRACHTIGE ERVARING bij de BenB met Henk en Bea! Het ontbijt was heerlijk en de sfeer was echt zo persoonlijk, liefdevol en romantisch. Ons eerste ontbijt als een echtpaar was PERFECT!

Shringar Rao
Google recensie

Wauw, wat hebben wij een weekend genoten van ons verblijf bij B&B het Struinpad! Alles is tot in de puntjes geregeld en er ontbreekt je aan niets. Bea de gastvrouw is ontzettend gastvrij en je kunt al je wensen met haar bespreken. Ze heeft veel leuke ideeën en helpt je daarmee op weg. De omgeving is prachtig. Die kun je op vele manieren ontdekken. Het ontbijt, met zelfgemaakte lekkernijen, was heerlijk! Kortom ontzettend genoten! Tot snel!

Malou
recensie Bedandbreakfast.nl

Superleuke B&B en de gastvrouw is top, ze zorgt voor een onvergetelijk verblijf.

Rico Mans

Reservering aanvragen