Bij het struinpad

B&B Bij het struinpad

Goed om te weten 

Kindervoorzieningen

Voor gasten met kind/kinderen verhuren wij de B&B alleen compleet als appartement. Er is een stevig trappenhek aanwezig.

Baby campingbedje en er is een kinderstoeltje voorhanden. Eventueel een box. In de eetkamer kan een slaapplek gecreëerd worden middels de tweepersoons slaapbank. Speelterrein is in de naaste omgeving. Weer of geen weer, in onze omgeving valt er voor kinderen altijd wat te beleven!

Aantal personen

Onze B&B is zeer geschikt voor 4 volwassenen.

Geen honden

Wij zijn dol op honden en hebben zelf 2 lieve Engelse Springer Spaniels, maar……honden zijn bij ons niet welkom in de B&B, met name in verband met hygiëne op de bovenverdieping. Er zijn ook geen andere huisdieren toegestaan.

Rookvrij 

De gehele B&B binnen is rookvrij. Indien het geen problemen geeft voor de overige B&B-gasten is buiten op het terras roken toegestaan.

Inchecken

Inchecken vanaf 15.00 uur. Laat even weten wat de verwachte aankomsttijd is.

Uitchecken

Uitchecken op vertrekdag van 08.00 tot 10.30 uur.

Annuleren

Graag zo spoedig mogelijk en uiterlijk 48 uur van te voren laten weten.

Toegang

De B&B heeft een eigen ingang en daarom kun je tijdens het verblijf gaan en staan waar je maar wilt. Wij vragen je wel om rekening te houden met onze medemens en onze natuur.

Alvast hartelijk bedankt daarvoor!

Winkels

Voldoende supermarkten (Jan Linders, Aldi, Albert Heijn) op fietsafstand en dit laatste geldt ook voor de twee boerderijwinkels.

IJsjes                   

De aller- allerlekkerste ijsjes zijn verkrijgbaar in onze directie omgeving!

Wij verhuren de B&B in de zomermaanden het liefst lange weekenden, midweken of weken. Wij gaan hier wel flexibel mee om. Informeer eventueel naar de mogelijkheden (met name last minute).

Reservering aanvragen