B&B Bij het Struinpad

Faciliteiten

Faciliteiten

Complete eetkamer-keuken met vaatwasser, koelkast, magnetron, koffie/thee, kookplaat, oven, TV, internet. Afsluitbaar eigen terras en overdekte fietsenstalling met stroomaansluiting. Parkeren (gratis), parkeren op eigen terrein, bagage-opslag, barbecue-voorzieningen.

Eten

Zie de prijslijst voor het ontbijt of neem contact op en maak je wensen kenbaar dan vertellen wij je de mogelijkheden.

In de B&B mag je zelf koken (kruiden te leen bij de gastvrouw) of je gaat een kwaliteitsmaaltijd afhalen. We kennen in onze gemeente een goede boerderij verswinkel met afhaalmaaltijdenservice.

Er zijn volop gezellige eetgelegenheden in de omgeving!

Wifi 

In de gehele B&B is een eigen wifi-netwerk met sterke ontvangst voor de gasten.

Parkeren

De rechter parkeerplaats (geschikt voor 1 auto) op ons terrein is voor B&B gasten. Verder is er ruim voldoende parkeergelegenheid in de naastliggende straat langs de smalle weide rechts van ons huis.

Fietsen 

Fietsen zijn in de omgeving te huur. Twee gewone fietsen kun je van ons lenen. Gebruik van de fietsen is voor eigen risico. Wanneer er schade plaatsvindt aan een fiets dient deze vergoed te worden door de gebruiker.​

Oplaadruimte voor accu’s van uw elektrische fietsen

Boven in de B&B is een ruimte om de accu’s van elektrische fietsen op te laden.

Spellen binnen/buiten  

In de hal beneden liggen een aantal buitenspellen. Net buiten de B&B is een speelveld. Assortiment binnenspelletjes liggen in de okergele kist in de hal boven.

Kaasplankje

Je leent een plankje en vult deze zelf of wij maken een eenvoudig of uitgebreid kaasplankje voor je.

Knapzak/rugzak

Je kunt daarnaast ook op pad met een picknickmand of gebruik maken van een gevulde knapzak of rugtas.

Shuttleservice

  • Ben je gast en kom je met het openbaar vervoer? Wij halen je of juliie graag op vanaf station Cuijk of Boxmeer. Laat ons graag wel ruim van tevoren weten hoe laat de trein aankomt i.v.m. de planning. Uiteraard kunnen wij je na uw verblijf bij ons weer naar het station brengen.
  • Logeer je in onze B&B en heb je een feest in onze gemeente? Zoals bijvoorbeeld een huwelijksfeest op kasteel Tongelaar. Je kunt hiervoor ook eventueel een fiets huren of lenen. Neem vooraf de mogelijkheden met ons door.
  • Of hebben jullie een activiteit in de omgeving? Bijvoorbeeld een arrangement bij Nikita Bruidsmode?

Wij bieden overnachting met vervoer tot 4 personen. Wij halen jullie op en/of brengen jullie weg.

Informeer vooraf naar de mogelijkheden en de onkostentarieven service.  Ook als jullie met meer personen zijn. Dan brengen wij je onder bij collega B&B ’s in onze omgeving.

Reservering aanvragen