B&B Bij het Struinpad

Faciliteiten

Faciliteiten

Complete eetkamer-keuken met vaatwasser, koelkast met vriezer, magnetron, koffie/thee, kookplaat, oven, TV, internet. Afsluitbaar eigen terras en overdekte fietsenstalling met stroomaansluiting. Boomgaardje met gras, 2 parkeerplaatsen op eigen terrein, bagage-opslag, barbecue-voorzieningen. Gebruik wasmachine en droger in de B&B is mogelijk.

Eten

Zie de prijslijst voor het ontbijt of neem contact op en maak je wensen kenbaar dan vertellen wij je de mogelijkheden.

In de B&B mag je zelf koken (kruiden te leen bij de gastvrouw). Of er zijn diverse afhaal- en bezorgmogelijkheden.

Er zijn volop gezellige eetgelegenheden in de omgeving!

Wifi 

In de gehele B&B is een eigen wifi-netwerk met sterke ontvangst voor de gasten. Dit maakt de B&B zeer geschikt voor zakelijk overnachten!

Parkeren

Onze B&B heeft 2 parkeerplaatsen op eigen terrein (bij de boomgaard).

Fietsen 

Fietsen zijn in de omgeving te huur. Twee gewone fietsen kun je van ons lenen. Gebruik van de fietsen is voor eigen risico. Wanneer er schade plaatsvindt aan een fiets dient deze vergoed te worden door de gebruiker.​

Oplaadruimte voor accu’s van uw elektrische fietsen

Boven in de B&B is een ruimte om de afneembare accu’s van elektrische fietsen op te laden. Ook buiten onder het overdekte terras (achter slot) is een stroomaansluiting.

Spellen binnen/buiten  

In de hal beneden liggen een aantal buitenspellen. Net buiten de B&B is een speelveld. Assortiment binnenspelletjes liggen in de okergele kist in de hal boven.

Borrelplankje

Je leent een plankje en vult deze zelf of je besteld via ons een eenvoudig of uitgebreid borrelplankje.

Knapzak/rugzak

Je kunt daarnaast ook op pad met een picknickmand of gebruik maken van een gevulde knapzak of rugtas. Bestel deze tijdig.

Shuttleservice

  • Ben je gast en kom je met het openbaar vervoer? Wij halen je of jullie graag op vanaf station Cuijk of Boxmeer. Laat ons graag wel ruim van tevoren weten hoe laat de trein aankomt i.v.m. de planning. Uiteraard kunnen wij je na uw verblijf bij ons weer naar het station brengen.
  • Logeer je in onze B&B en heb je een feest in onze omgeving? Zoals bijvoorbeeld een huwelijksfeest op kasteel Tongelaar. Wij halen jullie op en/of brengen jullie weg. Je kunt hiervoor ook eventueel een fiets huren of lenen. Neem vooraf de mogelijkheden met ons door.

Wij bieden overnachting met vervoer tot 4 personen. Wij halen jullie op en/of brengen jullie weg. 

Informeer vooraf naar de mogelijkheden en de onkostentarieven service. Ook als jullie met meer personen zijn. Dan brengen wij je onder bij collega B&B ’s in onze omgeving.

Reservering aanvragen